sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Eduskuntavaaleihin alle vuosi aikaa. Katsokaa millaisia puolueiden mitäänsaamattomia rottia on jälleen ehdolla

Eduskuntavaaleihin alle vuosi aikaa. Katsokaa millaisia puolueiden mitäänsaamattomia rottia on jälleen ehdolla, joilla ei ole oikeastaan mitään omaa, ei edes mielipidettä, saati tietotaitoa yhteiskunnastamme

EU-jäsenyydestä äänestättäessä äänestettiin ensisijassa yhteisen turvallisuuden, eurooppalaisten liikkumavapauden puolesta. No mitä tapahtui: Turvallisuus on romahtanut kun Schengenrajoja ei kunnioiteta, sisään päästetään liki 99.9 % elintasopakolaisia joita ennen maaseutuyhteiskunnassa nimitettiin loisiksi. Nyt ei pummia saa sanoa pummiksi, eikä kusettajaa kusettajaksi vaan "työperäiseksi maahanmuutoksi tai humanitaariseksi maahanmuutoksi". Kumpikin termi on puhdasta kusetusta ja kansamme väestönvaihdon edesauttamista, sekä suomalaisten muuttamista orjatyövoimaksi toiseutta rahoittamaan entistä rankemmalla verokannalla.
Mitä se tarkoittaa? Sinä minä hän teemme enempi hommia, mistä jää entistä vähempi omaan kouraan, toiseuden nauraessa orjilleen. 


Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere 

http://seppo-lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.fi

Opimmeko virheistämme vai äänestävätkö suomalaiset jälleen kerran maakunta- ja eduskuntavaaleissa oheisten anne berner, juha sipilä, petteri orpo tapaisia kansanpettureita vallankahvaan:



Esittelyssä pääministeri desantti kepuloinen juha sipilä talikkokomutaustallaan



petteri orpo, joka ajaa maamme muuttamista Negerby / neekerikyläksi,vaikka sellainen kylä jo lakkautettiin ja vaihdettiin nimikin:


-------------------------------------------
Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Suomi suomalaisille, toiseuden kerjäläiset ja elätit palautettava nopeutetusti, ilman että päästetään majoittumaan kustannuksellamme hotelleihin ymv:iin vertamme juoviiin "vastaanottokeskuksiin" rahoittamaan eri puoluepoliitikkojen vastaanottoliiketoimintaa verovaroillamme, sekä velkaannuttamaan kansakuntaamme.
https://seppo-lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com
------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti