lauantai 21. tammikuuta 2023

Oppikaa nyt saatana mitä se käytännössä tarkoittaisi että Ukraina olisi jälleen osa Moskovan oblastia: Noin 40 miljoonan ukrainalaispopulaa ja väestöään voitaisiin käyttää uutena tykinruokana muuta eurooppaa vastaan mukaanlukien Suomi

Eduskuntavaaliehdokas historioitsija Lehto Seppo Tampere Pirkanmaa 25.6.2022 Hervantajärvi https://miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com/

Liian monet jopa suomalaiset unohtavat, minkä jo historia kertoo:

Imperialistinen jatkuvasti sotarikoksiin syyllistyvä Ryssä käyttää aina miehitettyjen ja Ryssän ikeen alla olevien alueiden väestöä uusiin valloituksiin uhraamatta omiaan.

Näin on käytetty suomalaisiakin tsetseeneitä, puolalaisia, saksalaisia, turkkilaisia ja japanilaisia vastaan. #Oppikaa se. Ukrainan väestö seuraavana jos Moskovan lipun alle joutuvat ovat jälleen hyökkäysjoukkojen kärjessä muita vastaan kuten viime sodissa, vahingoksemme. Nyt jo Ryssä käyttää ukrainalaisia Ukrainan valloittamiseen niiltä alueilta mitkä hallussaan.

Virolaisia, muita balttilaisia käytettiin Afganistanin sodissa Sovjet-aikaan etc. Alkaako raksuttamaan?

Sama metodi on ollut Ranskalla, Englannilla, Espanjalla siirtomaajoukko-osastoja käyttäessään toisia kilpailevia siirtomaavaltoja eli käytännössä muita europpalaisiakin valtioita vastaan.

Oppikaa nyt saatana mitä se käytännössä tarkoittaisi että Ukraina olisi jälleen osa Moskovan oblastia: Noin 40 miljoonan ukrainalaispopulaa ja väestöään voitaisiin käyttää uutena tykinruokana muuta eurooppaa vastaan mukaanlukien Suomi.

Seppo Lehto kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa 21.1.2023 

------
Leopard tanks from Poland to Ukraine?
Saksan ja saksalaisten yksipuolinen natsittelu on johtanut siihen että Saksassa on vallalla Ryssän perseennuolu, eikä apua anneta sinne missä sitä tarvitaan oikealla tavalla eli hyökkäysvaunuilla Ryssän miehitysjoukkojen nujertamiseksi. Toivottavasti Puola, Tsekki antavat omistaan jo nyt jotta homma etenee Ukrainan miehitystilanteen poistamiseksi.

------
This kind of tanks Ukraine needs Leopard battle tank of the Armoured Brigade Look at more next link:

'Free the Leopards!' Campaign aims to 'embarrass' Germany into sending tanks to Ukraine 

Access to the commentsCOMMENTS
By David Mac Dougall

--------
----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti