maanantai 31. joulukuuta 2018

Eduskuntavaalit 2019: Joukkoraiskaajien maahantulo on syytä ennakoida ja estää ko ilmiöt lähtöruutuihinsa. Suomella ei ole mitään velvollisuutta ottaa sotapakolaisia, vaan pysykööt lähialueillaan


Eduskuntavaalit 2019: Joukkoraiskaajien, ymv elintasopakolaisten ja kusettajien maahantulo on syytä ennakoida ja estää ko ilmiöt lähtöruutuihinsa. 

Suomella ei ole mitään velvollisuutta ottaa sotapakolaisia, joiden joukossa suuri prosentti kaikkea muuta kuin toivottavaa väestöä, pysykööt lähialueillaan, mistä voivat nopsaan palata kotiseuduilleen kun tilanne otollinen.

Samoin on syytä pitää huolta siitä ettei ko tahoja majoiteta keskuuteemme vaan ovat turvapaikkakäsittelyn ajan siirtoleireillä, mieluiten silloinkin Afrikassa, mistä voidaan sijoittaa ko mantereen lähtöpisteensä lähialueille. 
Esim. Somalien "turvapaikkaliiketoiminta" passien hukkaamisineen on syytä lopettaa ja aloittaa Norjan esimerkin mukaan somalien palauttamiset.

Valkoinen vaihtoehto eduskuntaan 2019: Ei kiitos valkoisten orjakaupalle mustan tulevaisuuden alttarilla (kuva yllä).


Pirkanmaalta Seppo Lehto: Ennen osattiin Tampereen työväentalollakin liputtaa hakaristilipuilla, sen jälkeen on liputettu vain miehittäjä-Ryssän valheilla ja lipuilla



Kun paska lainehtii viemäritukoksen takia paskahuusissa, ei sitä paskaa lapioida olohuoneeseen. Järki unohtunut matuinvaasion ja islamin kohdalta. 

Kehitysapukusetukselle loppu, ei euroakaan tukea ja kansamme velkaannuttamisia ylipopulaatioiden tukemiseksi.
------------------
Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa varma valkoinen vaihtoehto valkoisen tulevaisuuden tiellä. Muistakaa miten kävi Rhodesian valkoisille, miten on nyt käymässä E-Afrikan valkoisille.
https://seppo-lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/
------------------

1 kommentti: