perjantai 28. tammikuuta 2022

On erittäin onnetonta ettei ymmärretä että täällä asuu Saksan kokoisella alueella 5 miljoonaa, ei 80 miljoonaa, etäisyydet syövät ajoaikaa ja rahaa, siksi bensanhinnan pitäisi olla edullisempaa kuin keskieuroopassa


Eduskuntavaaleissa 2023 muistettava kansalaisoikeutemme edulliseen kulkemiseen, sekä maamme turvaaminen miehittäjä-Ryssän toimilta. Se on Seppo Lehdon ydinsanoma Suomen Suunta haastattelussaankin 25.1.2022. Katso haastattelu alta olevalta videolta mikä on tässä upotettuna blogiin:



Välttäkäämme Georgian, Ukrainan kohtalot Natojäsenyydellä:

On erittäin onnetonta ettei ymmärretä että täällä asuu Saksan kokoisella alueella 5 miljoonaa, ei 80 miljoonaa, etäisyydet syövät ajoaikaa ja rahaa, siksi bensanhinnan pitäisi olla edullisempaa kuin keskieuroopassa. 

#SeppoLehto #eduskuntaan Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Pro Natojäsenyys välittömästi Suomelle!

Suomi Naton jäseneksi jäsenhakemus jättämällä, turvallisuustakuut eduksemme heti!





Pro välitön Naton täysjäsenyyshakemus, jottei Ryssä pääse kenkkuilemaan kuten on tehnyt muille mm Tsetsenia, Georgia, Ukraina etc

Putinin naurettava kommari-imperialistin itkut voitte suhteuttaa katsomalla karttaa missä on Nato naapurissaan:


-----------
Taustaa Nato-vaatimuksille ihan vain kuvina jos olette niin sokeita ettette huomaa mitä imperialistinen maailman suurin maa pinta-alaltaan miehittäjä- ja sotarikollinen Ryssä touhuaa:

































-----
The United States and our Allies and partners are united across the board in our commitment to Ukraine's sovereignty and territorial integrity – and Kyiv's right to choose its own security arrangements and alliances.
----
Tamperelainen Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2023 eduskuntavaaleissa turvallisemman Suomen asialla, ole sinäkin?
-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti